De geboorte van jullie baby is een blijde gebeurtenis die je graag met familie en vrienden wilt delen. Dit doe je dan natuurlijk door middel van een speciaal en uniek, op maat gemaakt geboortekaartje!


Het kaartje wordt helemaal naar jullie wens gemaakt. Kom je er niet uit? Ik heb vaak al aan een paar steekwoorden genoeg! De basis voor de kaartjes bestaat uit een twee- of drieluik en is, wanneer gevouwen, 12,5 bij 12,5cm groot. De kaartjes worden gedrukt op 300/340 grams papier en zijn te verkrijgen in mat, zijdeglans en pearl. Ze zijn verkrijgbaar met een witte, vierkante envelop (14 bij 14 cm), welke al vóór de geboorte van je kindje te bestellen zijn, zodat je rustig de tijd hebt om alle adressen te schrijven/plakken.


De geboortekaartjes zijn te bestellen in combinatie met een newbornshoot, zodat je je pasgeboren zoon of dochter op zijn of haar mooist aan familie en vrienden kunt tonen. 


Voor prijzen en overige informatie kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Voor voorbeelden kijk je in mijn portfolio.


  1. *De prijs voor de kaartjes is inclusief:

  2. -Voorgesprek

  3. -Ontwerpkosten

  4. -2 momenten voor aanpassingen (Het plaatsen van de foto’s en de geboortegegevens uitgezonderd)

  5. -Eenmalig verzendkosten naar jouw adres

  6. -De gekozen foto’s n.a.v. de newbornshoot worden gratis in het ontwerp van het kaartje geplaatst. (Digitale bestanden zijn naderhand na te bestellen)


NIEUW!

Rechthoekige kaartjes zijn helemaal van nu. Daarom zijn de geboortekaartjes nu ook in het formaat 10,5 bij 21cm (enkel) te bestellen!
“Geboortekaartjes”